Σχετικά με εμάς

Δρούμε για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα,
Δρούμε για την Κοινωνία!

Ποιοι-ες είμαστε

Το Koinoniko Epixeiro δημιουργείται το 2021 με την ιδέα να ενισχύσει την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Μέντορες, συνεργάτες, καταξιωμένοι-ες επαγγελματίες ενώνουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους και δημιουργούν μία πλατφόρμα ενημέρωσης, καθοδήγησης και δικτύωσης που απευθύνεται σε κοινωνικές επιχειρήσεις και σε όσους-ες είναι φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ευρύτερα.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι όσοι-ες έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν μία κοινωνική επιχείρηση, να βρουν σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα συγκεντρωμένες τις απαραίτητες πληροφορίες. «Πώς να ξεκινήσω;», «σε ποιους-ες να απευθυνθώ;», «ποια βήματα να ακολουθήσω;» είναι οι βασικές ερωτήσεις που προκύπτουν. Έτσι, αποσκοπούμε στην επαρκή ενημέρωση για λογιστικά και νομικά, τη συμβουλευτική ή και τη διασύνδεση με τους κατάλληλους φορείς και οργανισμούς, που εξειδικεύονται στο κομμάτι της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Η άμεση ενημέρωση φέρνει άμεσα αποτελέσματα.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να φέρουμε την κοινωνική επιχειρηματικότητα πιο κοντά στους-τις επιχειρηματίες και την κοινωνία. Με τη δημιουργία ενός φιλικού, εύχρηστου κι έγκυρου περιβάλλοντος ενημέρωσης, οι κοινωνικοί επιχειρηματίες θα βαδίσουν με απλά βήματα στην υλοποίηση της ιδέα τους. Περισσότερες κοινωνικές επιχειρήσεις, ίσες ευκαιρίες για όλους-ες και συμφιλίωση με την τεχνολογία και την καινοτομία.

Δίκτυο Συνεργατών

Ενημέρωση

για όσους αναζητούν τις πληροφορίες να αναπτύξουν τη δική τους ιδέα

Δικτύωση

για όσους/ες θέλουν να γνωρίσουν άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για εξέλιξη

Καθοδήγηση

για όσους-ες είναι έτοιμοι-ες να ακολουθήσουν τα κατάλληλα βήματα για την επιτυχία μαζί με έμπειρους coaches και μέντορες

Scroll to Top