Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

Έλα στην παρέα μας και γίνε μέλος της κοινότητάς μας

Κάνε εδώ την εγγραφή σου

Κοινωνική
Επιχείρηση

Εάν είστε είτε Κοιν.Σ.Επ., είτε φορέας Κ.ΑΛ.Ο. (Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας), ή δραστηριοποιείστε στην κοινωνική επιχειρηματικότητα ευρύτερα, μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ της επιχείρησης ή του φορέα σας δωρεάν. Θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε την δράση σας και να έρθετε σε επαφή με άλλους επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους, με στόχο την δικτύωση και τις συνέργειες.

Κοινωνικός-ή Επιχειρηματίας

Είτε έχεις ήδη μια επιχείρηση, είτε επιθυμείς να ξεκινήσεις μία, δημιουργώντας το προφίλ σου, μπορείς να “προσθέσεις ως φίλους-ες” κοινωνικούς-ές επιχειρηματίες αλλά και επιχειρήσεις, να επικοινωνείς με άλλους-ες χρήστες μέσω της πλατφόρμας και να συμμετέχεις σε διαδικτυακές “συζητήσεις”, μοιράζοντας καλές πρακτικές και απόψεις.

Σύμβουλος
Μέντορας

Η κατηγορία αυτή αφορά εξειδικευμένους μέντορες, συμβούλους ή coaches, όπως και κοινωνικούς-ές επιχειρηματίες με εμπειρία στον χώρο που γνωρίζουν πως να καθοδηγήσουν ένα άτομο στα νέα του βήματα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Όλοι-ες μας είχαμε έναν/μία μέντορα που είχε θετική επίδραση στην ζωή μας. Αν επιθυμείς να συνεισφέρεις στο έργο μας, μη διστάσεις να εγγραφείς.

Γίνε μέλος της κοινότητάς μας!

Scroll to Top